Sluttspill 2013

I 2010 har vi fremdeles ikke noen avtale med Hellvikskog om bruk av vår eiendom i Bukta.

Vi fikk nesten byggetillatelse i 2010, men så dukket det opp innsigelser fra kommunen hvor det ble hevdet at det var ålegress og biologisk mangfold der hvor vi skal bygge.  Vi hadde en marinebiolog til å se på området. Hans rapport går i korthet ut på at området er dødt.  Vi vil derfor ta opp igjen saken med kommunen på dette grunnlag.

På høsten 2011 ble byggesøknaden ble oversendt Fylkesmann i Buskerud. Svaret derfra går i korthet ut på at vedtakene i Nesodden kommune fra 2010 ble opphevet og at Fylkesmannen i Buskerud anbefaler Ursvik å utarbeide en reguleringsplan for området, evt gjennomfører en ny forhåndskonferanse med kommunen før videre behandling av saken.

Det betyr at vi er rykket tilbake til start.

I 2012 sender vi en mail til Helvikskog og ber dem fortelle sine medlemmer at de ikke skal legge båter på vår eiendom. De svarer at det har de ikke tenkt å gjøre.

Det spisser seg til i 2013, da vi forteller Hellvikskog at vi ikke har noe i mot å løse denne saken i minnelighet forutsatt at Nybrygga kommer med et konkret tilbud om fjerning av de båtplassene som i dag ligger urettmessig forankret på Ursvik Vels eiendom.  Ellers må vi blokkere disse plassene før båtene settes på vannet. Det vil bare skape  frustrasjon for uskyldig 3.manns part.

Siden det ikke kommer noe svar, blir plassene blokkert, og frustrasjonen er et faktum. Blokkeringer fjernes av Nybryggas formann under dugnad, og noe må gjøres.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *