Forslag til høringsuttalelse fra Ursvik Vel

Nå revideres kommuneplanen. Kommuneplanen er det øverste strategiske styringsdokumentet i en kommune, og består av en samfunnsdel og en arealdel. Utkastene til planen er nå på høring og offentlig ettersyn. Vi vil gjerne ha dine innspill.

Utkastene kan leses HER

På siste årsmøte i vellet ble det vedtatt at en gruppe betående av Bjørn Egil Høgevold, Torbjørn Dybdahl, Catrin Sønsterud, Pål Hogne Djuve, Gudveig Havstad og Knut Næsje skulle lage et utkast til innspill til denne planen.

Det er nå gjort, og sendt alle de vi har mailadresse til. Øvrige medlemmer kan laste det ned
herfra.

På de følgende sidene er innspillet lagt ut, og det er meningen at alle våre medlemmer som har en mening om dette, skal komme med kommentarer, slik at vi kan sammenfatte et samstemt innspill som kommer fra vellet.

Frist for å kommentere er fredag 20. juli. Alle kommentarer skal skrives på disse sidene, ikke sendes i egen mail/post. Dette fordi da kan alle se hvilke kommentarer som til syvende og sist utgjør vårt innspill.

Kommunens frist er satt til 1. august.

1 svar til Forslag til høringsuttalelse fra Ursvik Vel

  1. Runar Jacobsen sier:

    Hei, jeg eier tomt på Ursvik (Åsaveien 85) og har vært eier av denne i mange år. Som familie har vi en drøm om å bygge på tomten og har ventet lenge på at kommunen (eller vellet) vil utvikle og regulere området. Planene som nå foreligger fra kommunen er veldig gode nyheter. Det er etter vårt syn helt naturlig at Ursvik som er et så flott og sentralt område videreutvikles og deles med flere. At vi skal få til et «samstemt innspill fra vellet» i denne saken tror jeg ikke er så enkelt. Jeg forstår godt at mange av dere som nå bor på Ursvik ønsker å beholde området som det er eller er skeptiske til fortetting og forandring, men vi må også forholde oss til kommuneplanen og ansvaret de har for å legge til rette for fremtiden og flere boliger. Vi kan ikke stille oss bak innspillet som nå ligger som forslag fra Ursvik vel og legger inn noen kommentarer/spørsmål på de neste sidene. Mvh Runar Jacobsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *