Tidsplan

SPØRSMÅL

Hvor langt er man kommet i saksgangen. Er det sendt/laget noen planforespørsel.

SVAR

Ursvik har ikke holdt planen, som var oppstart 2011. De er satt opp etter de andre, som er forsinket. Det er derfor ikke laget noen planforespørsel. Det er kapasitetsproblemer, men i løpet av vinteren vil en del planer bli ferdige, og etter at den generelle planrulleringen er avsluttet neste sommer, vil det være muligheter for å starte med Ursvik høsten 2014.

SPØRSMÅL

I tilfellet Blylaget, tok det et halvt år fra planforespørsel var ferdig behandlet til varsel om planoppstart. Deretter drøyde det et ca år til førstegangsbehandling, og nok et år til annen gangs behandling. Vil Ursvik følge omtrent denne tidsplanen.

SVAR

Ursvik/Oksval er blant de siste, store områdene på nordre Nesodden som kan fortettes, og vil bli sett på i sammenheng. Det vil først bli utført en Mulighets studie. Det tas ingen beslutninger her, men det legges fram tre-fire forskjellige måter området kan brukes på. Denne studien vil ta ca et halvt år, og vil på mange måter være et forord til områdeplanen. Selve planen vil sannsynligvis ta like lang tid som Blylaget, selv om det er to forskjellige områder med forskjellig behov.

Endelig vedtak som sier hvor vann og avløp skal gå, hvordan området skal være regulert og hvilke reguleringsbestemmelser som skal gjelde, kan derfor forventes å bli fattet i løpet av 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *